Шницели от кашкавал

Шницели от кашкавал
Снимка: Марияна Петрова Иванова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
10
"Изобщо не става дума за кашкавал пане - това се шницели от кашкавал и са страшно вкусни"

Необходими Продукти

  • яйца - 6 бр.
  • брашно - 6 с.л.
  • кашкавал - 1/2 кг
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В голяма купа разбийте яйцата с помощта на кухненска тел.

Настържете кашкавала на едро ренде. Добавете брашното и пипера.

Разбъркайте добре с дървена лъжица. Загрейте тиган с мазнина. С помощта на две лъжици гребете от сместа и сплесквате отгоре, за да придадете форма на шницел.

Изпържете от двете страни до готовност.

Сервирайте панирания кашкавал с подходяща гарнитура, докато е топъл.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: