Начин на приготвяне
Запечете семената от фенел в загрят сух тиган.
Нарежете печените чушки и зелето. Наситнете чесъна и го сложете да се задушава в тигана със семената фенел. Добавете 1-2 с.л. лъжици зехтин.
Добавете и чушките в съда, а след това и нарязаното на тънки лентички зеле. Овкусете с мащерка, чубрица и кимион. Посолете и оставете сместа да се задуши добре.
Когато зеленчуците омекнат, добавете замразения грах и разбъркайте добре. Оставете сместа да се готви на тих огън. Нарежете магданоза наситно и прибавете в тигана.
Почистете свинското бонфиле от ципите. Овкусете свинското със сол и пипер и го запечетайте в загрят тиган с малко мазнина. Оставете месото да почине и го нарежете на слайсове.
Подредете парчетата свинско върху зеленчуците с грах и сервирайте.