Начин на приготвяне
Нарежете франзелата на филийки. Подредете в тавичка и полейте със зехтин. Посолете и изпечете филийките на 200 С за 10 мин.
Нарежете на ситно червения лук и скилидките чесън. Задушете в бучка масло. Овкусете със сол и черен пипер.
Почистете и нарежете печурките на тънки филийки. Увеличете котлона и добавете гъбите в тигана при лука и чесъна. Овкусете сместа с още черен пипер. Накълцайте ситно стръковете магданоз заедно с дръжките и прибавете. Добавете и листенцата мащерка и соевия сос. Посолете сместа непосредствено преди да свалите от котлона.
Настържете пармезана. Извадете филийки от фурната. Поръсете със сиренето, поставете от топлата гъбена смес и завършете отново с пармезан.
Сервирайте брускетите топли.