Кефал със зеле

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Автор
2k12k7k11k13
Кефал със зеле2 / 2
09/12/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • риба - 4 бр.
  • лук - 2 глави
  • масло - 1 ч.ч.
  • кисела зелка - 1 глава
  • черен пипер - 10 зърна
  • лист - 1 бр.
  • бахар - 4 зърна
  • червен пипер - 1 к.л.
  • доматено пюре - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука на тънки филии.

Поставяме в тиган с олио и задушаваме.

Към него прибавяме ситно нарязаното зеле и също оставяме да се задуши.

След като омекне, поставяме подправките, червения пипер и доматеното пюре.

Изсипваме в тава половината зеле, нареждаме рибите, отгоре изсипваме останалото зеле и наливаме 1/2 чаша вода.

Печем кефала около 45-60 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: