Фритата със спанак и извара

Моника ИвановаМоника ИвановаГотвач21610461
28/11/2018
"Лека, вкусна и толкова лесна за приготвяне, че нямате никакво основание да не опитате тази рецепта "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо914
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете зеленчуците на дребно и ги задушете в тиган за около 10 минути, докато омекнат.

След като махнете от котлона, добавете нарязаните на ситно листа от босилек и овкусете с подправките, оставете на страна да изстине.

В отделна купа разбийте яйцата, добавете към тях изварата и разбъркайте отново.

След като сместа е изстинала, добавете я към яйцата и разбъркайте.

Изсипете фритатата в подходящ съд и печете на 250 градуса за около час до готовност

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар