Фритата със спанак и извара

Моника ИвановаМоника Иванова
Готвач
216
747
611
438
1
28/11/2018
"Лека, вкусна и толкова лесна за приготвяне, че нямате никакво основание да не опитате тази рецепта "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 785
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Фритата

Начин на приготвяне

Нарежете зеленчуците на дребно и ги задушете в тиган за около 10 минути, докато омекнат.

След като махнете от котлона, добавете нарязаните на ситно листа от босилек и овкусете с подправките, оставете на страна да изстине.

В отделна купа разбийте яйцата, добавете към тях изварата и разбъркайте отново.

След като сместа е изстинала, добавете я към яйцата и разбъркайте.

Изсипете фритатата в подходящ съд и печете на 250 градуса за около час до готовност

Яйцеразбивачка с кана
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Яйцеразбивачка с кана
13.72 лв.
Виж ››

Яйцеразбивачката с кана е мултифункционален уред, който прави готвенето на сладки и солени ястия с яйца още по-лесно и по-чисто. Голяма вместимост, удобна дръжка и плътен капак на каната. Може да се ползват и поотделно.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар