Вит тиквеник с кафява захар

Илиана ПървановаИлиана ПървановаИноватор40213131
30/11/2018
"Хапвайте смело и безотговорно, не само е вкусен, ами е приготвен и с кафява захар за по-здравословно "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо413
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелената и настъргана тиква разбъркваме в дълбок съд с кафявата захар, орехите и канелата.

Отваряме пакета с корите и тъй като са фини, използваме по 2 листа за 1 руло.

Намазваме с шарлан едната кора и я залепваме с намазаното към другата кора. Поръсваме отгоре равномерно със тиквената смес и навиваме на руло по дължина (от по-дългата страна).

Подреждаме в голяма кръгла тава на спирала в центъра. Същото повтаряме и с другите кори и готовите рула подреждаме в кръг около първата.

Намазваме баницата отгоре с шарлан и печем около половин час на 200 градуса.

Прекрасен тиквеник с кафява захар! Много ароматен!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар