Спаначена супа с карфиол и пълнозърнесто фиде

Илиана ПървановаИлиана ПървановаИноватор336851
30/11/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо223
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • вода - 1.5 л
  • шарлан - 1 с.л.
  • хималайска сол - 1 ч.л. равна
  • спанак - 3 шепи, нарязан на едро
  • карфиол - 3 шепи начупен
  • пълнозърнесто фиде - 3 шепи
  • черен пипер - 1/3 ч.л. млян
  • яйца - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загряваме водата в термокана или на котлона. Във врящата вода добавяме хималайската сол и шарлана.

Буквално всичко заедно се вари едновременно - спанака, карфиола и фидето! Подправяме с черния смлян пипер.

И когато сме сигурни, че спаначената супа е почти готова, бавно изсипваме предварително разбъркано яйце, като желателния ефект е, белтъкът да е на големи парченца! След няколко минути супата е готова!

Прекрасна е да се конусмира на мига, не само да Ви сгрее, а и да се насладите на карфиола и спанака!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар