Пилешки дреболии в сач

Моника ИвановаМоника Иванова
Готвач
2168745961k1
Пилешки дреболии в сач
Снимка: Моника Иванова
1 / 2
30/11/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"Отсега нататък в този сач ще приготвяме само пилешки дреболии и това е - спорове не приемаме"

Необходими Продукти

  • пилешки сърчица - 300 г
  • пилешки воденички - 300 г
  • пилешки дробчета - 300 г
  • праз - 1 връзка
  • печурки - 3 - 4 бр.
  • червен пипер
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете дреболиите във вода докато измиете праза и го нарежете на шайби.

Оставете ги да се отцедят, през това време обелете и измийте печурките и ги нарежете на едро.

В сач изсипете всички съставки, поръсете с подправките по ваш вкус, залейте с 100 мл. вода.

Печете на 220 градуса с капака на сача за около 20 мин. и още 20 мин. без капак.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Как да сложим дробчетата заедно с воденичките и сърчицата, при положение , че дробчетата ще са готови за 20-30 минути,а на другите им трябва 3 пъти човече време? Или аз нещо не разбирам.
15.11.2022 19:11