Свински езици с праз

01/12/2018
ЖГеоргиева
отЖГеоргиеваПомощник Готвач62
"Страшна гозба по ретро рецепта, гарнирайте с червено винце и се наслаждавайте в компанията на приятели "
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо283
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • свински езици - 3 - 4 бр.
  • праз - около 1 кг
  • олио
  • черен пипер
  • червен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете предварително свинските езици. Най-добре в херметическа тенджера.

Нарежете на колелца. Запържете леко в олиото. Добавете и нарязания праз. Поръсете с червен, черен пипер и сол.

Долейте с чаша от бульона. Оставете на бавен огън до омекване на праза. По желание може да запечете.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар