Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Яйца на очи»Хемендекс (Класическа Рецепта)

Хемендекс (Класическа Рецепта)

Станислава ВълковаСтанислава Вълкова
Иноватор
3392k8512
Хемендекс (Класическа Рецепта)
Снимка: Juliya
3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
12 мин.
Общо
17 мин.
Порции
2
"Каже ли някой класическа закуска, веднага се сещаме за шунка и яйца, и вие ли така"

Необходими Продукти

  • яйца - 4 бр.
  • шунка - 100 г
  • магданоз - на вкус
  • масло
  • сол
  • черен пипер - смлян
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Шунката се нарязва на ситно, смесва се със ситно нарязан магданоз, слага се в тиган, обилно намазан с масло, след това внимателно се счукват яйцата, подправя се със сол и черен пипер.

Добавя се още масло и се запържва при умерена температура за 10-12 минути.

Ястието се поднася предимно за закуска, при по-голямо количество е подходящо и като основно ястие за вечеря.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: