Домашно пиле с праз и ориз

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
4k
5
02/12/2018
"Как стана толкова вкусно - ами за целта ви трябва домашно пиле, останалото четете в рецептата "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 943
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на порции и сложете да се вари с пилешкия бульон.

Сипете олиото в тавата и ситно нарязания праз и лук, пъхнете във фурната и след като се запържи, добавете и измития и накиснат ориз.

Запържете до прозрачност, след което овкусете с черния пипер и чубрицата, сложете месото и 3 чаши от бульона.

Месото поръсете със червен пипер и печете до извиране на водата и хубав загар на месото. Лесно и вкусно пиле с ориз на фурна.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар