Начин на приготвяне
Първо започнете с патешкия дроб. Нарежете го на средно големи парчета. Сложете олио и краве масло в тигана, сложете дроба и нарязаната на ситно глава лук. Пържете до готовност. Накрая на пърженето добавете копъра и скилидката чесън.
След това опържете картофите.
Пригответе соса за сандвичите, като смесите майонезата, цеденото кисело мляко и 1-2 скилидки смачкан чесън. Смесете добре съставките за соса.
Нарежете зелето на ленти и настържете на дребно ренде моркова.
Сега преминаваме към сглобяването на сандвичите. Вземете тефлонов тиган и загрейте котлона. Намажете с помощта на салфетка тигана с олио и то сложете на котлона. Загрейте.
Сложете 1 питка за дюнер и я загрейте от двете страни за по 30 секунди.
Извадете я от тигана, намажете със сос. Отгоре сложете от зелето, пържените картофи и от вече готовия патешки дроб. Сложете малко кетчуп и завийте.
Процедирайте така и и останалите дюнери.
Добър апетит!