Хрупкава бяла риба на тиган

06/12/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции7
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо67
  • Преглеждания за месеца66
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размразете рибата и почистете малките люспички. Измийте рибата, отцедете от водата и подсушете с домакинска хартия.

Овкусете със сол.

Загрейте олиото в дълбок и сух тиган.

Оваляйте всяка рибка в брашно, отстранете излишното и наредете парченцата в тигана.

Изпържете да златисто от двете страни.

Попийте излишната мазнина с домакинска хартия.

Гарнирайте пържената риба с кисели краставички и лимон, след което поднесете.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар