Гулаш с мачкани картофи

Храна за ДушатаХрана за Душата
Дарт Вейдър
392
3k
2k
898
11/12/2018
"Има гулаши, които може да забравите, но този не е сред тях - този гулаш с мачкани картофи няма да забравите никога "
Приготвяне15 мин.
Готвене80 мин.
Общо95 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 872
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества
Гулаш

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Намачкайте сварените картофи. Нарежете пащърнака, морковите и чушките на кубчета.

Почистете телешкия джолан от ципите. Овкусете със сол и черен пипер. Нарежете на едри парчета. Запечатайте месото от всички страни.

Нарежете лука и чесъна на ситно и ги задушете. Когато лукът поомекне, добавете нарязаните пащърнак, моркови и чушки и месото.

Овкусете с чубрица, кимион, риган, мащерка, лют и сладък червен пипер. Добавете домата, нарязан на кубчета. Овкусете със сол и черен пипер.

Залейте с водата и прибавете накълцания на ситно магданоз. Оставете гулаша да се готви под капак на тих огън за около час.

Сервирайте телешкия гулаш върху намачканите картофи.

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар