Варено свинско с бял боб

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1271
667
3916
7
14/12/2018
"Най-отговорно заявяваме, че любимата ни подправка за боб винаги е била и си остава крехкото свинско месце "
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо871
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Боба измиваме добре и накисваме със студена вода за няколко часа. Свинското месо измиваме, нарязваме, заливаме с вода и слагаме на котлона. Като кипне водата, изваждаме месото.

Изливаме водата на боба.

Наливаме друга вода и като поври, хвърляме водата и наливаме чиста топла вода. Слагаме да се вари и прибавяме месото и малко олио.

Лука и моркова белим, а камбите почистваме от семената и дръжките. Всички зеленчуци нарязваме на едри парчета. Като поуврят месото и боба (30-45 минути) прибавяме към тях и зеленчуците.

Слагаме и магданоз, джоджен и чубрица. Варим още до сваряване на всички продукти и посоляваме на вкус. Поднасяме вареното свинско топло.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар