Словашки шишчета със свинско

17/05/2019
"Словашки или не, ще бъдат изядени, защото вкусните шишчета нямат националност, само заклети почитатели "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 158
  • Преглеждания за месеца63
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете нарязаните на парченца месо (поръсени със сол и черен пипер), кренвирши и сланина с горчицата, счукания чесън, олиото и оставете сместа в хладилник за 2 часа.

Нанижете на шишчета парчетата месо, кренвиршите, сланината и резени лук и печете на скара или във фурна.

Полейте шишчетата с бульона и ги сервирайте.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар