Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Мезета»Пилешки сърца с лук и гъби

Пилешки сърца с лук и гъби

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Пилешки сърца с лук и гъби2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"Ето на това му викаме майсторско изпълнение, което непременно трябва да полеем!"

Необходими Продукти

  • пилешки сърца - 500 г
  • лук - 3 глави
  • гъби - 400 г
  • чубрица
  • сол
  • черен пипер
  • сирене - топено 50 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките сърца се сваряват до полуготовност.

Запържват се главите лук нарязани на полумесеци. Към тях се прибавят гъбите нарязани на едро.

Гъбите се пържат на силен огън за да не пуснат много вода и да се разкашкат. Накрая прибавяме сърчицата и подправките.

Изсипваме цялата смес в гювечета, слага се отгоре топено сирене и се задушават за около 25 минути във фурната.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
55
49
33
20
10
Дай твоята оценка: