Патешко с ряпа в гювеч

Станислава ВълковаСтанислава ВълковаПомощник Готвач1441851831
23/12/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо225
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патешкото месо се запържва в тиган от всички страни. Изважда се и се слага настрана.

Зеленчуците се обелват и нарязват на кубчета. Лукът се нарязва на шайби и се задушава в малко мазнина.

Месото се поставя в глинен съд или гювеч. Добавят се нарязаните зеленчуци и задушеният лук.

Подправя се с подправки на вкус, сол и черен пипер, залива се с бульон и се задушава до готовност.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар