Постен гювеч

Maria KostoffMaria Kostoff
Помощник Готвач
326
60
80
22/03/2013
"Днес ще приготвим гювеч без месо и ще ви хареса, обещаваме ви "
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 603
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг3.6 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете бобчетата на зеления фасул или го оставете цял по желание. Нарежете го дребно заедно с чушките, доматите, картофите и ги сложете в пръстен гювеч.

Добавете граха, задушените в мазнина праз и лук, размития с малко вода червен пипер, лютите чушки и ситно нарязания магданоз.

Посолете на вкус и по желание добавете зърна черен пипер. Долейте малко топла вода и сложете да се пече в умерена фурна, докато остане на мазнина.

Емайлирана овална тава с дръжки и капак-17%
Похапвай си вкусно с:
Емайлирана овална тава с дръжки и капак
30.00 лв.
25.00 лв.
Виж ››

Приготвяйте любимите си ястия лесно, удобно и здравословно с нашата емайлирана овална тава. Изработена от висококачествени материали, тя ще бъде новото бижу във вашата кухня. Има удобни дръжки и капак. Овалната тава е мечтата на всяка фурна.

Рейтинг

5 5
4 2
3 4
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар