Постен гювеч

Фани
Фани
Новак
22/03/2013
"Днес ще приготвим гювеч без месо и ще ви хареса, обещаваме ви "
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 341
  • Преглеждания за месеца125
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг3.6 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете бобчетата на зеления фасул или го оставете цял по желание. Нарежете го дребно заедно с чушките, доматите, картофите и ги сложете в пръстен гювеч.

Добавете граха, задушените в мазнина праз и лук, размития с малко вода червен пипер, лютите чушки и ситно нарязания магданоз.

Посолете на вкус и по желание добавете зърна черен пипер. Долейте малко топла вода и сложете да се пече в умерена фурна, докато остане на мазнина.

Рейтинг

5 5
4 2
3 4
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар