Пълнен свински шол, гарниран с тиква

Станислава ВълковаСтанислава ВълковаПомощник Готвач1451841831
31/12/2018
"Свински шол и тиква - изумително вкусна комбинация, която ще ви плени от първата хапка "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо619
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

С остър нож направете джоб по месото.

Запържете лука и чесъна в тиган, добавете гъбите, доматите и маслините за още 5 минути и поставете настрана да се охлади.

Поставете сместа в приготвените джобове и затворете с клечки за зъби.

Внимателно оваляйте месото с брашно, яйца и галета.

Поставете така приготвените джобове в тава, покрита с хартия за печене във фурна, предварително загрята до 180 градуса за около 40 минути.

Парчетата тиква наредете в тава с хартия за печене, поръсете със зехтин нарязан копър и подредете отгоре тънки филийки лимон. Подправете със сол и пипер, налейте малко вода и печете във фурната.

Готовото печено свинско наредете на порции и гарнирайте с парчета печена тиква.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар