Целувчена глазура за сладки и меденки

02/01/2019
"Каквито и сладки да приготвите, не забравяйте да им придадете съвършен вид с лесна целувчена глазура за сладки и меденки "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 774
  • Преглеждания за месеца92
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • белтъци - 90 г или 3 бр
  • пудра захар - 450 г
  • лимонов сок - 5 - 7 капки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделяме белтъците, минаваме ги през цедка и ги оставяме в хладилника, затворени за една нощ.

Извадете белтъците на следващия ден и ги сложете в кухненския робот. Добавете пудрата захар и сока от лимон.

Пуснете на средна степен и разбивайте 15 минути или до меки връхчета.

Глазурата е подходяща за украса на торти, сладкиши, бисквити и меденки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар