Начин на приготвяне
В купа пресяваме брашното с бакпулвера със сито. Вадим яйцата на стайна температура.В друга купа слагаме яйцата и разбиваме с миксера продължително.
Добавяме захарта и отново разбиваме докато стане гъст крем. Прибавяме маргарина. Следва брашното с бакпулвера и объркваме с всичко.
Намазваме с маргарин тава с диаметър 25 см и набрашняваме. Изсипваме кашата и заглаждаме. Разстиламе я с шпатула и заглаждаме. Печем в загрята на 170 градуса фурна до готовност.
През това време слагаме сока от компота на котлона в тенджерка заедно с канелата и какаото да зари. Добавяме вътре и захарта. Като заври и се стопи захарта дърпаме от котлона.
Оставяме да изстине сиропът. Сладкишът вече се е опекъл. Още горещ сладкишът го заливаме със сиропа навсякъде, за да попие и да се намокри добре. Оставяме да се охлади в хладилника и поеме добре сиропа.
После ръсим с кокосовите стърготини. Режем сиропирания сладкиш и хапваме с кафе. Да ви е сладко!