Ребърца на тиган

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
20/01/2019
"Мариновани, с глазура и готови за нула време - представяме ви перфектните Ребърца на тиган"
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 495
  • Преглеждания за месеца145
  • Преглеждания за седмицата69
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

  • свински ребра - 1 кг
  • соев сос - 1 к.ч.
  • червен пипер - 1 к.л -
  • черен пипер - щипка
  • мед - 1 с.л -
  • чубрица - 1 к.л -
  • олио - 3 с.л -
  • кетчуп - 1 ч.л. пикантен
  • захар - 1 ч.л -
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Нарежете свинските ребърца на отделни части - най-добре с по-едно ребро, така бързо се сготвят.

Сложете ги в голяма купа и леко поръсете със сол, след което полейте с разтворените соев сос, кетчуп и мед.

Стрийте чубрицата и малко черен пипер за аромат. Хубаво ги разбъркайте и покрийте с фолио, оставете да се мариноват за една нощ в хладилник.

На другия ден сипете олио в дълбок тиган и запържете ребърцата от всички страни, като преди да ги извадите, поръсете със захар леко да се карамелизират.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар