Начин на приготвяне
Ребрата се измиват и разделят.
Прехвърлят се в тенджера с капак, поръсват се с кимион, черния и червения пипер, поливат се с разтворения в бялото вино, пчелен мед, добавят се пресованите скилидки чесън, соса терияки, соса уорчестър и олиото.
Разбъркват се хубаво, за да се разпредели равномерно маринатата.
Тенджерата се захлупва и се прибира в хладилника за през нощта, за да се мариноват ребрата. Тук думите на Мечо Пух Колкото повече, толкова повече важи с пълна сила.
Скарата се нагорещява максимално и се натрива с парче сланина, за са се намазни.
Маринованите ребра се изпичат от всички страни, като се обръщат периодично, докато хванат апетитен загар. По време на печенето се мажат с четка с останалата марината в тенджерата.
Свинските ребърца се поднасят горещи, с подходяща салата и питие по избор според сезона.
Свинските ребра с марината на скара са готови.