Гювечета със свинско

Моника ИвановаМоника ИвановаГотвач21610461
25/01/2019
"За онези, които не пропускат да хапнат вкусно свинско месце - гювечета със свинско "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 966
  • Преглеждания за месеца374
  • Преглеждания за седмицата57
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте свинските пържоли със сол. Изпечете ги на тиган, докато са още топли овкусете с кимион, червен пипер, черен пипер и чубрица.

След като изстинат нарежете на кубчета и разпределете на дъното на 3 броя керамични гювечета. Отгоре залейте с доматите.

Настържете моркова на едро ренде и го прибавете, върху него нарежете магданоза и прибавете заедно с маслините.

Разпределете изварата, нарежете сиренето на малки плочки и оформете с тях гнездо, в което чукнете по едно яйце.

Преди да сложите да печете с вилица пробийте жълтъка. Печете гювечетата на 220 градуса за 30 минути.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар