Критараки с пилешко филе

04/02/2019
"Пиле, паста и вино - трите задължителни съставки на едно романтично ястие "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 663
  • Преглеждания за месеца234
  • Преглеждания за седмицата58
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и нарежете месото на хапки. В тенджера сложете малко зехтин и изпържете до златисто месото. Налейте вода, колкото да покрие, и варете на бавен огън, докато се свари и изври водата.

Налейте виното и изчакайте да се изпари алкохолът. Сложете доматите, подправките и изчакайте да изври водата.

През това време сварете пастата според указанията на опаковката.

Изцедете пастата Орзо и я сложете при пилешкото филе. Изчакайте няколко минути изключете. Поръсете с кашкавал и разбъркайте.

*Ястието може и да се запече във фурната за няколко минути, като там поръсите с кашкавала, без да разбърквате, а остане отгоре.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар