Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Пълнен хляб»Пълнен кръгъл хляб

Пълнен кръгъл хляб

ИнаИна
Помощник Готвач
47187106
Пълнен кръгъл хляб3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
8
"Хрупкава коричка, ароматна плънка и среда, която се топи в устата - обещаваме, че ще падне голямо хапване"

Необходими Продукти

  • хляб - 1 бр. кръгъл
  • свинско филе - 4 бр. (нарязано на филийки)
  • кашкавал - 200 г
  • доматен сок - 200 мл
  • сол
  • черен пипер
  • чубрица
  • естрагон
  • чеснов пипер
  • магданоз
  • копър
  • мащерка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрязва се горната част на хляба като капаче. Вътре се намачква, за да се получи вдлъбнатина.

Слага се доматен сос и се редят филето и кашкавалът, като между тях се слагат сол, черен пипер, чубрица, естрагон, чеснов пипер, магданоз и мащерка.

Всеки пласт се полива с доматен сос и накрая се захлупва с капачето от хляб и се пече 20 минути на 180 градуса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: