Омлет със зеленчуци (фритата) на фурна

08/02/2019
"Без пържене, без излишна мазнина - перфектният омлет, приготвен бързо и лесно на фурна "
Приготвяне15 мин.
Готвене55 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 557
  • Преглеждания за месеца139
  • Преглеждания за седмицата32
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушавате ситно нарязания лук с малко масло. Когато лукът омекне, добавяте нарязаните гъби. Слагате ги тава, покрита с хартия за печене. Добавяте нарязаните чушки, консервата грах и натрошеното сирене.

Слагате замразения спанак и заливате с яйцата, които сте разбили добре с прясното мляко.

Печете фритатата за около 40 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна, докато се сгъсти. Поръсвате обилно с настърган кашкавал и допичате.

Да ви е вкусно!

Източник: Бисерка Йосифова от Кулинарна мрежаподобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар