Бързи закуски с бекон и кашкавал

09/02/2019
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру223985582217
"Гледайте сега каква магия с бутер тесто и бекон ще направим "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо492
  • Преглеждания за месеца491
  • Преглеждания за седмицата24
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

С намаслени ръце се оформя фитил, реже се на малки части и оформяме топчета като мандаринка.

Ленти бекон се срязват на две части да се получи ширина около 2 см , а кашкавала се нарязва на пръчици.

Всяко топче тесто се разтегля като малка питка, отгоре поставяме пръчка кашкавал и се навива рулце, като краищата се събират навътре, за да не изтича кашкавалът.

В средата се навива лента бекон.

В малко тиганче се загрява повече олио и пържим на 4 степен на котлона, като обръщаме с две вилици за по-лесно.

В началото пръска от бекона, така че внимавайте, пазете ръцете и очите си.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

ВИЛИ-Виолета Матева
Благодаря така е, приличат на бомбички и се хапват докато са топли :)))
0
0
Мисса
Мисса
09.02.2019 21:12
Много интересно изглежда!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв