Начин на приготвяне
Размразете бутер тестото и леко го разточете. Обелете кренвиршите и направете напречни разрези, без стигате до края.
Огънете кренвирша, за да се получи кръг и защипете крайчетата с помощта на дървена клечица.
Изрежете четири кръга с по-голям диаметър от този на кренвиршите. Поставете кренвиршите в средата на бутер тестото и подпъхнете крайчетата на тестото във всеки прорез.
Готовите бутер-цветя наредете в тава за печене, застлана с домакинска хартия. Набодете основата на тестото с помощта на вилица.
Печете кренвиршките в предварително загрята фурна на 200 градуса. След като кренвиршите добият златист цвят, чукнете пъдпъдъчите яйца в средата и допечете до готовност на яйцата.
Преди поднасяне поръсете със ситно нарязан магданоз.
Кренвиршките цветя с пъдпъдъчи яйца са готови.