Елда с пилешко бутче

Мария СимоваМария СимоваГуру110657104813
06/03/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 846
  • Преглеждания за месеца150
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте пилешкото бутче и го поставете в тенджера със студена вода заедно със ситно нарязания лук и морков на кубчета, варите до готовност на месото.

Извадете бутчето и обезкостете, върнете месото при бульона, добавете предварително измитата елда и я прибавете към ястието.

Варите около 10 минути до готовност (набъбване) на елдата.

Преди да свалите тенджерата от огъня, посолете и поръсете с черен пипер на вкус, прибавете кубчето масло, разбъркайте.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар