Селска есенна манджа с паниран пипер и прясно мляко

16/03/2019
Денислава
отДениславаНовак42
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо422
  • Преглеждания за месеца94
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпичаме пипера и го обелваме, като не махаме дръжките.

След това го панираме чушките само с брашно.

В тигана, в който сме приготвяли панираните чушки, изсипваме прясното мляко и добавяме сол на вкус.

След като заври млякото, връщаме пипера обратно в тигана, и леко разбъркваме пиперената манджа около 2-3 минути.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар