Печен зелен боб

14/04/2013
Галя Стефанова
отГаля СтефановаНовак
"Днес менюто е вегетарианско и много вкусно, ще обядвате ли с нас "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 403
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете фасула, като изрежете краищата и го измиете добре. Бланширайте го в кипяща подсолена вода за 10 минути, след което го отцедете и го изплакнете под течаща студена вода.

Сипете го в подмазнена тава и добавете нарязаните лук, чесън, морковите, чушка и обелените предварително домати.

Поръсете с червения пипер, сол, накълцан копър и полейте със зехтин. Леко объркайте и долейте топла вода, колкото леко да покрие фасула.

Пъхнете ястието да се изпече, докато водата се изпари и остане само на мазнина. подобни рецепти тук

5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

desi_tileva
desi_tileva
16.07.2016 18:05
dnes shte go gotvq i ako se poluchi shte vi pisha...
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв