Свинско със зелен боб

Elena TodorovaElena Todorova
Готвач
9497534k
07/08/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"Ароматна и богата манджа - ще изядете до последната лъжица, че и чинията ще отопите с хляб!"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 600 г
  • зелен фасул - 400 г
  • домати - 3 бр.
  • лук - 1 глава
  • чесън - 3 скилидки
  • червен пипер - 2 ч.л.
  • магданоз
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се нарязва на хапки и се изпържва. Изважда се и на същото място се запържва лукът, след малко се добавя почистения зелен боб и малко вода.

Задушава се докато бобът омекне. След като е омекнал се добавят солта, червеният пипер, изпърженото месо, нарязаните на ситно домати и счуканият на ситно чесън.

Зелен боб яхнията се вари още малко и накрая се подправя с магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: