Макарони Алфредо

18/03/2019
"Ето още нещо по темата за Изкуството да приготвиш перфектните сочни макарони Алфредо"
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 250
  • Преглеждания за месеца122
  • Преглеждания за седмицата37
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете макароните според указанието на опаковката, а докато чакате, направете соса.

Изчистете шалота и чесъна от люспите. Нарежете на дребно.

В тиган или тенджера сложете малко зехтин и изчакайте да омекне.

Добавете виното и сметаната. Варени на слаб огън, докато се сгъсти. Няколко минути преди да изключете, сложете горчицата и Пармезана.

Разбъркайте и изключете. Може да сложите и магданоза в соса или да поръсите отгоре.

Сервирайте в чиния пастата Алфредо, като сложите на дъното пастата, отгоре соса, няколко люспи Пармезан, магданоз и пипер меланж.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар