Картофена яхния с нахут и пилешко месо

19/03/2019
"Нахут и пилешко - уникално вкусна комбинация, която ви препоръчваме от сърце"
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо884
  • Преглеждания за месеца66
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и нарежете пилешкото месо на кубчета. Загрейте 3-4 с.л. олио в тенджера и го запържете до златисто.

Добавете лука, целината, моркова, нахута, чушката и чесъна, които предварително сте нарязали на дребно.

Изчакайте няколко минути и сложете картофите, обелени и нарязани на големи кубчета.

Налейте вода, колкото да покрие продуктите. Добавете подправките и гответе яхнията до готовност на месото.

Готовата яхния с нахут може да поръсите с лют червен пипер.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар