Тиролски кнедли

ИларияИларияНовак1171205
18/04/2013
"Вижте как се приготвят най-вкусните и ароматни тиролски кнедли - йойрели, йойрели, айларипи!"
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 561
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете хляба на малки кубчета и ги сипете в голяма купа. Добавете нарязаното на кубчета прошуто/шунка и нарязания магданоз.

Разбийте отделно яйцата и млякото заедно и ги излейте върху хляба. Оставете да престои така 20 минути.

Лукът се скълцва ситно и се запържва в масло. Добавя се в купата заедно с брашното и солна вкус и всичко се разбърква много добре.

Оформят се кнедли с големина, колкото да се съберат в дланите ви и се варят във вряща подсолена вода за около 15 минути. Тиролските кнедли се сервират в горещ бульон и се поръсват с див лук.

Рейтинг

5 6
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ТОДОР ДИМИТРОВ
ТОДОР ДИМИТРОВ
22.04.2013 11:06
СТРАХОТНО ЯСТИЕ!
НЕ СЕ ЧУДЕТЕ!
НАПРАВЕТЕ ГИ!
0
0