Пролетна супа от спанак и елда

ЖГеоргиеваЖГеоргиеваПомощник Готвач94
29/03/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо369
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете спанака, лука чесъна и джинджифила. Задушете в малко зехтин.

Елдата накиснете от вечерта. Сутринта отмийте мръсната вода. Вари се много бързо.

Долейте 1.5 л вода, добавете морска сол, къри, черен пипер и други подправки на вкус.

Изчакайте елдата да се свари. Добавете към супата и нахута, предварително сварен.

Изключете котлона и застройте с едно яйце, но внимавайте спаначената супа да не е много гореща, за да не се пресече яйцето.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар