Печени агнешки ребра в масло

17/04/2019
"Неустоими агнешки ребърца за великденските празници "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо5 236
  • Преглеждания за месеца194
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • агнешки ребра - 8 бр.
  • пресен лук - 1 с.л. нарязан
  • чесън - 1 скилидка
  • магданоз - 2 с.л. нарязан
  • розмарин - 1 с.л. ситно нарязан
  • галета - 1/2 ч.ч.
  • масло - 1 пакетче, краве
  • черен пипер - на вкус, млян
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте половината масло в тиган и запържете поръсените със сол и черен пипер ребърца от двете страни до златисто и ги прехвърлете в тавичка.

Залейте ги със сместа магданоза, лука, чесъна, розмарина, галетата и останалото разтопено масло и печете във фурна при 240 градуса за 15-20 мин.

Неустими агнешки ребърца за великденските празници.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар