Домашна торта с желиран крем-кафе

14/05/2019
"Знаете ли как да изядете само едно парче от тази торка - като не я режете изобщо "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо146
  • Преглеждания за месеца145
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата със захарта до пълното ѝ стопяване, прибавете какаото и брашното и бъркайте с дървена лъжица, докато се получи хомогенна смес, която изсипете в тортена форма и печете 30-35 мин на 180 градуса.

Изпечения блат сиропирайте със захарен сироп и го върнете във формата.

Сметаната, захарта, ванилията и кафето разбийте на пухкава пяна, прибавете на тънка струйка разтопения желатин и получения крем кафе изсипете върху блата, заравнете го и оставете тортата в хладилника.

Преди да поднесете тортата, я украсете с подсладена бита сметана. подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар