Охлювена чорба с лапад и коприва

Сергей АнчевСергей АнчевПомощник Готвач177453452
02/05/2019
"Как да приготвите омайна чорба с продукти, които може да откриете в градината или на поляната "
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 825
  • Преглеждания за месеца2253
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Охлювите се оставят в добре затиснат проветрив съд заедно с малко хляб и вода за 48 часа да се изчистят.

След това се измиват и заливат с 1. 5 литра вряща подсолена вода. Варят се 60 мин. със зехтина под капак.

Добавят се нарязаните лапад, коприва, кромид лук, чушлета, девесил, пиперът и оризът.

След още 30 – 40 мин. охлювената чорба е готова.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар