Вегетарианска супа с лобода и киноа

Илиана ПървановаИлиана ПървановаИноватор336851
08/05/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо236
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • киноа - 6 - 7 с.л.
  • лобода - 3 богати шепи, нарязана
  • картофи - 3 бр.
  • яйца - 1 бр.
  • черен млян пипер - 1 щипка
  • хималайска сол - 1 ч.л. фина
  • шарлан - 1 с.л.
  • вода - 1, 8 л
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бърза, лесна и вкусна пролетна супа!

След като заври водата, сипваме нарязаните на ситно картофи. Измиваме киноата и също прибавяме в тенджерката. Слагаме ги по едно време, понеже на картофите и на киноата им трябва горе-долу едно и също време, за да се сварят.

Набираме прясна лобода от градината (важно е да е прясна, тъй като бързо повяхва), измиваме я щателно и нарязваме на ситно. Прибавяме и нея в супата.

Овкусяваме с хималайската сол, черния млян пипер и шарлана. Разбъркваме заедно с едно яйце за застройка. Варим до готовност на варивото и зеленчуците.

Разпределяме зеленчуковата супа в дълбоки купи и поднасяме още топла.

Чудесна семпла и в същото време необикновена вегетарианска супа с лобода и киноа!

Чудно Вкусно!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар