Начин на приготвяне
Поставете пилешките бутчета в купа, залейте с прясното мляко и добавете винения оцет. Разбъркайте, за да покриете добре месото с маринатата, и приберете купата в хладилник за поне половин час.
Счукайте ситно царевичния корнфлейкс, смесете с бялото брашно и панко галетата. Добавете пушения червен пипер, лютото чили, чесъна на прах и черния пипер. Добавете солта, бакпулвера и разбъркайте сухата смес.
Разбийте яйцата за панировката.
Извадете бутчетата от хладилника и потопете в разбитите яйца, след това оваляйте в сухата смес и подредете в тавичка, покрита с лист хартия за печене. Разтопете масло и залейте бутчетата и прехвърлете във фурната на 180 С за 20-25 минути.
За барбекю соса смесете майонезата, горчицата и хряна и разбъркайте. Добавете скилидките чесън и оцета. Пресовайте скилидките чесън и добавете оцета. Посолете, подправете с пушен червен пипер и разбъркайте соса финално.
Гарнирайте хрупкавите пилешките бутчета с белия барбекю сос и сервирайте.