Чийз крем за торта

13/05/2019
Росица Петрова
отРосица ПетроваГотвач198721222
"Приготвянето на перфектната торта започва с приготвянето на перфектния чийз крем за торта "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо635
  • Преглеждания за месеца634
  • Преглеждания за седмицата155
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сметаната трябва да е добре охладена. В напълно суха дълбока купа разбийте сладкарската сметана с миксер до меки връхчета.

В друг съд смесете крема сиренето с пудрата захар. Бъркайте с лъжица, докато се получи гладък крем. Може да ползвате и миксер на средна скорост. Ако ползвате подсладена сметана, може да намалите количеството на пудрата захар.

Съберете двете смеси и разбъркайте за кратко с миксер, колкото да се смесят добре.

Вашият крем за торта е готов.

Много лек и ефирен крем, подходящ за различни видове торти. Например морковена торта, плодова, Червено кадифе.

Това количество е достатъчно за торти с три блата.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар