Реване с грис и лимонов сок

14/05/2019
"И за десерт - любимото реване, но сиропирано в дъхав лимонов сок "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 209
  • Преглеждания за месеца121
  • Преглеждания за седмицата25
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме захарта и яйцата, след това добавяме гриса. Накрая добавяме, ванилията и бакпулвера и разбъркваме.

Изсипваме в намазнена и набрашнена тавичка. Печем около 30 мин на 180 градуса. След като се опече, го оставяме да изстине напълно.

След това в тенджерка слагаме водата и захарта да заврат, добавяме лимона, който сме нарязали на резени, и оставяме да поври за десетина минути.

След това отстраняваме резените лимон и заливаме лимоновото реване с горещия сироп.

Режем реването на парчета и поднасяме.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ТЕОДОРА ИВАНОВА
В сиропа добавих сока от два лимона.
0
0