Пъстърва с пармезанова коричка и пресни картофи

ЖГеоргиеваЖГеоргиеваПомощник Готвач118
16/05/2019
"Точно си мислите, че няма как животът да стане още по-хубав и някой ви предложи да опитате от тази пъстърва "
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо394
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства. Осолява се добре. В коремчето пъхнете резенчета лимон.

Пресните картофи се измиват и при нужда се обелват. Нарязват се на колелца и се подреждат в тавичка около рибата.

Залейте със зехтин и задушете под алуминиево фолио около 45 минути в загрята фурна.

Махнете фолиото и поръсете с настърган пармезан рибата и картофите. Печете още десетина минути.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар