Пандишпанов сладкиш с крем Маскарпоне

Храна за ДушатаХрана за ДушатаДарт Вейдър392111
30/05/2019
"Сладкиш, който направо моли да бъде изяден безмилостно "
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 836
  • Преглеждания за месеца212
  • Преглеждания за седмицата33
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата в дълбок съд заедно със захарта до получаване на пухкава и светла смес.

Смесете бакпулвера с брашното и добавете към течната смес.

Разбъркайте до хомогенност и прехвърлете сместа за пандишпана в тавичка, покрита с хартия за печене.

Поставете сладкиша в предварително загрята на 160 градуса фурна за 15-17 минути.

За крема смесете сиренето маскарпоне и кондензираното мляко в дълбока купа. Разбъркайте внимателно с шпатула до хомогенен крем и разнесете върху охладения пандишпанов блат равномерно.

Гарнирайте сладкиша с пресни малини и свежи листа мента. Охладете и сервирайте.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар