Начин на приготвяне
Яйцата се разбиват със захарта. Добавят се пресятото брашно с бакпулвера и ванилията.
Пече се в намазана с олио и посипана с брашно тава. Пече се 40 минути на предварително загрята фурна до 160 °C.
След като изстине, се надупчва с шишче тук-там. Залива се с крем от разбитото мляко, какаото и захар на вкус, който е леко сварен до разтопяване на захарта.
Украсете с шоколадови пръчици или кокосови стърготини нашия пандишпанов сладкиш.
Страхотен пандишпанов кекс, който да поднесете с топка какаов сладолед или крем по избор.
Коментари
За крема аз сложих 1 ч.ч.захар, тъй като основата не е много сладка. Това вече е въпрос на вкус :)
Благодаря предварително!