Начин на приготвяне
Каймата телешка, може и свинска, се омесва като се прибавят към нея яйцата, галетата, лука, настъргана кора от лимон, ситно нарязания магданоз, настърганото сирене. От добре омесената смес се правят малки кюфтенца и се изпържват.
За канапето: към сварените спагети, се прибавят олиото, доматеното пюре, червения пипер, сокът от лимона и сол.
Върху така приготвеното канапе се нареждат готовите кюфтенца.
Коментари
Мисля че като пишеш сирене искаш да кажеш кашкавал.
Добавянето на лимон към соса ми харесва само малко чесън и босилек ще го направят перфектен.
Малко черен пипер за кюфтенцата няма да навреди.
Не си длъжен да приемаш моите предложения.
Като цяло рецептата ти е добра.