Малки панирани банички от фризера

Н.АкифоваН.Акифова
Иноватор
226
2k
756
540
1
16/06/2019
"Практичната домакиня има винаги под ръка банички във фризера, които след това за нула време може да приготви по здравословен начин на фурна "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо387
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Банички

Начин на приготвяне

В голяма купа натрошаваме сирене, счупваме едно яйце, нарязваме магданоз и разбъркваме. След което отваряме пакета с корите. Режем ги по средата на две и слагаме малко от сместа, навиваме като големи сарми. Накрая намазваме малко олио, за да на се отварят. Прибираме във фризера.

Когато реша да направя панирани банички, изваждам от фризера. Не е нужно да чакате да се размразят. Леко с ножа ги разделяте, те лесно се отделят.

По това време пускаме фурната на 200 градуса.

И почваме да панираме. В една чиния слагаме галета, а в друга счупваме две яйца. Първо в яйцето, после в галетата и ги нареждаме в тава с хартия за печене. Поръсваме с черен сусам.

Изпичаме за 15 мин.

Бележка: От цялата доза излизат около 24 бр. малки банички. Правя два пакета по 12 бр. и ги слагам във фризера.

Точилка за баници, тутманици и баклави - 43 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Точилка за баници, тутманици и баклави - 43 см
17.50 лв.
Виж ››

Много удобна и практична дървена точилка, с която ще разточите вкусни баници

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар